Λάσο: «Δεν είδα να ευνοήθηκε η Ρεάλ»

Λάσο: «Δεν είδα να ευνοήθηκε η Ρεάλ»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είδε κάτι το επιλήψιμο στη διαιτησία του τρίτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Πάρα πολλή κουβέντα έγινε για τη διαιτησία του τρίτου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ με τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του «τριφυλλιού» να είναι πολύ έντονα.

Ακόμα και ο συνήθως σιωπηλός στα ΜΜΕ, χωρίς εντάσεις και δημοσιότητα πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος μίλησε για τη διαιτησία μετά τον αγώνα.

«Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα» ήταν το σχόλιο του επί σειρά ετών ανώτατου διοικητικού στελέχους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά το τέλος του τρίτου ματς έξω από τα αποδυτήρια των «πρασίνων».

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει «ξεσαλώσει» εκφράζοντας την αντίθεσή του για τα σφυρίγματα των Λοτερμόσερ, Πατέρνικο και Γιόβσιτς το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και απευθείας προσωπικά στον Τζόρντι Μπερτομέου. Μάλιστα έκανε και γραπτή δήλωση με την οποία προανήγγειλε παράλληλα την απόφασή του να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα, αποκαλώντας την «τσιρκολίγκα»!

Ωστόσο ο Πάμπλο Λάσο δεν είδε κάτι το επιλήψιμο στη διαιτησία του τρίτου αγώνα. Οταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους το πρωϊ μετά την προπόνηση της ομάδας του απάντησε στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του «τριφυλλιού» λέγοντας: «Δεν εκφράζω άποψη για τη διαιτησία εάν δεν παρακολουθήσω πρώτα τον αγώνα σε video για να βγάλω συμπεράσματα. Δεν είδα κάποια κατάσταση στην οποία η Ρεάλ ευνοήθηκε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ