Βεζένκοφ: «Θα δούμε τα λάθη μας και όλα θα πάνε καλά»

Βεζένκοφ: «Θα δούμε τα λάθη μας και όλα θα πάνε καλά»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και τη συνέχεια ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής και των playoffs.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κλειδώσει την πρωτιά της κανονικής περιόδου της Euroleague από απόψε, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την τελευταία αγωνιστική.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το αποτέλεσμα στο Βελιγράδι, αναφέρθηκε στα λάθη που έκριναν το αποτέλεσμα και τόνισε πως οι Πειραιώτες θα ανταπεξέλθουν ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Μπασκόνια αλλά κυρίως ενόψει των playoffs.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: Η (ακόμη μια) πικρή δικαίωση

Όσα είπε ο Βεζένκοφ στη NOVA:

«Μας έριξαν μπασκετικό ξύλο, έβαζαν τα χέρια τους πρώτοι και με περισσότερη ένταση στην μπάλα. Προσπαθήσαμε μετά αλλά δεν ήμασταν στο πνεύμα του να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε. Πάμε να κερδίσουμε την Μπασκόνια για την 1η θέση και να κοιτάξουμε τα πλέι οφ.

Είναι λογικό να υπάρχει μια πτώση στην ομάδα. Συνέβη και προηγουμένως μέσα στη σεζόν. Είναι πολύ ανταγωνιστική η Ευρωλίγκα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.

Τα πλέι οφ είναι τελείως διαφορετική κατάσταση. Είναι ένα άλλο πρωτάθλημα, όπως και το Final Four. Θα συγκεντρωθούμε, θα δούμε τα λάθη μας και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ