Τόμιτς: «Δεν είχαμε ενέργεια και διάρκεια»

Τόμιτς: «Δεν είχαμε ενέργεια και διάρκεια»

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου παραδέχθηκε ότι η Ζαλγκίρις ήταν ανώτερη και δίκαια προκρίθηκε στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει το μπρέικ στη Λιθουανία, με τη Ζαλγκίρις να παίρνει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Μίλαν Τόμτις μετά την ήττα των Πειραιωτών, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα τραυματισμών στη σειρά με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και δεν είχαν την απαιτούμενη ενέργεια που χρειαζόταν για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση.

Παράλληλα, ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου παραδέχθηκε ότι η Ζαλγκίρις ήταν ανώτερη από τον Ολυμπιακό και δίκαια προκρίθηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα η ενέργεια και η διάρκεια είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στα πλέι-οφ. Δεν έχουμε πει δικαιολογίες, κάναμε τα αδύνατα δυνατά. Τα τριάρια έπαιζαν τεσσάρια. Δεν είχαμε ενέργεια. Ξεκινώντας από τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί που θέλαμε να προετοιμαστούμε έλειπε η μισή ομάδα. Προσπαθούσαμε να καλύψουμε τα κενά των παικτών που έλειπαν. Η ενέργεια και η διάρκεια. Κέρδισε η καλύτερη ομάδα στη σειρά. Έπαιξαν καλύτερα, με μεγαλύτερη ενέργεια. Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, θα είχαμε κόσμο στο πλευρό μας. Δεν έγινε όμως. Καλά να είμαστε, του χρόνου να παλέψουμε και πάλι για το Final Four».

Για τη συνέχεια και τους τελικούς της Α1: «Ως επαγγελματίες, ως προπονητές και παίκτες, η ευθύνη μας είναι να σηκωθούμε και να κάνουμε την δουλειά μας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία, πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ