Γιασικεβίτσιους: «Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου»

Γιασικεβίτσιους: «Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου»

Ο Λιθουανός τεχνικός αποθέωσε στους παίκτες του, μετά την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις στο τέταρτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Λιθουανός προπονητής έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μπορεί να μην έχουν εμπειρία, αλλά παλεύουν σε κάθε παιχνίδι και βελτιώνονται συνεχώς.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, κάνοντας ειδική μνεία στη μαχητικότητα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πηγαίνοντας στη σειρά γνωρίζαμε πως έχουμε πιθανότητες. Μετά το πρώτο παιχνίδι, ξέραμε πραγματικά πως έχουμε ελπίδες. Το πιστεύαμε. Αυτοί οι παίκτες είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ. Είναι αλήθεια πως δεν έχουν τόση εμπειρία, αλλά λίγες ομάδες της Ευρωλίγκας παλεύουν όπως η Ζαλγκίρις. Πιστεύω πως ισοσκέλισαν την έλλειψη εμπειρία τους με το πνεύμα τους. Όλοι αυτοί είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, που αγαπούν την βελτίωση. Οπότε, τους βγάζω το καπέλο. Πάμε να πανηγυρίσουμε και να ετοιμαστούμε για το Βελιγράδι», είπε αρχικά.

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο Σάρας ανέφερε: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, υψηλού επιπέδου, με εξαιρετικό προπονητή και τεράστια εμπειρία. Ήταν παράδειγμα προς μίμηση για το πνεύμα μαχητή που είχαν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για πέντε – έξι χρόνια. Το γεγονός ότι νικήσαμε μια τέτοια ομάδα το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ