Σφαιρόπουλος : «Είχαμε τραυματισμούς, δικαίως στο final-4 η Ζαλγκίρις» (vids)

Σφαιρόπουλος : «Είχαμε τραυματισμούς, δικαίως στο final-4 η Ζαλγκίρις» (vids)

Στις απουσίες, αλλά και τους παίκτες που έπαιξαν χωρίς να είναι απολύτως έτοιμοι στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξηγώντας τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Δίκαιη πρόκριση στο Βελιγράδι, εις βάρος του Ολυμπιακού πήρε η Ζαλγκίρις Κάουνας, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στις απουσίες και τους τραυματισμούς που έπληξαν την ομάδα του, ενώ συνεχάρη τους Λιθουανούς για την επιτυχία τους.

«Θέλω να πω πως είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Θέλαμε να προκριθούμε. Δουλέψαμε όλη την χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς όλη την σεζόν, αλλά κρατήσαμε το πλεονέκτημα. Στα playoffs πρέπει να είσαι έτοιμος, αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Αυτή είναι η αιτία που δεν πήγε καλά η ομάδα. Η Ζάλγκιρις πηγαίνει δικαίως στο Final Four. Ήταν καλύτερη στην σειρά. Στο πρώτο ματς χάσαμε το πλεονέκτημα. Και με αυτές τις συνθήκες θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι και να πάμε την σειρά σε πέντε αγώνες. Ο Μιλουτίνοβ τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και ο Μπόγρης χτύπησε. Στο πρώτο ματς έπαιξαν παίκτες που είχαν να αγωνιστούν έναν μήνα. Δεν προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε για τα playoffs», δήλωσε αρχικά ο προπονητής τους Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στα δύο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος πριν από τα playoffs είχαμε 11 παίκτες με το Λαύριο και 10 με τον Πανιώνιο. Κάναμε διαχείριση των τραυματιών, αντί να προετοιμαστούμε για τα playoffs. Αυτή είναι η αιτία που η ομάδα δεν έπαιξε καλά και δεν είχε ομοιομορφία στην απόδοσή της. Υπήρχαν παίκτες που έπαιξαν με ενέσεις. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες. Τα έδωσαν όλα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Την περίοδο που έπρεπε να είμαστε στα φόρτε μας, είχαμε τραυματισμούς. Δεν είναι δικαιολογία. Μπράβο στους παίκτες που έπαιξαν τραυματίες. Είναι παλικάρια και ρίσκαραν την σωματική τους ακεραιότητα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Στην ζωή υπάρχουν και άσχημες στιγμές. Συγχαρητήρια στην Ζάλγκρις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ