Ουλανόβας : «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, πρώτα κοιτούσαμε τους οκτώ»

Ουλανόβας : «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, πρώτα κοιτούσαμε τους οκτώ»

Ο MVP του τέταρτου ματς με τον Ολυμπιακό, Εντγκάρας Ουλανόβας, μίλησε για το συναίσθημα της πρόκρισης στο Final 4 του Βελιγραδίου με τη Ζαλγκίρις.

Ήταν ουσιαστικά ο κρυφός άσος από τα μανίκια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Εντγκάρας Ουλανόβας σταμάτησε στους 20 πόντους με 4/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/4 βολές και εννιά ριμπάουντ, όντας ένα άλυτο πρόβλημα για την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας του για την εμφάνισή του, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου και με to10.gr για όσα έζησε το βράδυ της Πέμπτης στην Ζαλγκίριο Αρένα.

Αρχικά για το κλειδί της νίκης, ο Ουλανόβας δήλωσε: «Ήταν η ενέργεια, τα ριμπάουντ η σκληρότητα και αυτό ήταν σημαντικό για όλη την σειρά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά την αναμέτρηση. Οι οπαδοί μας ήταν συγκλονιστικοί. Μας υποστήριξαν σαν τρελοί! Στο τρίτο παιχνίδι μας υποστήριξαν απίστευτα. Σε αυτή την αναμέτρηση επίσης το ίδιο. Παίξαμε καλά επιθετικά και κερδίσαμε».

Ερωτώμενος για το αν κάποιος στην αρχή της σεζόν του έλεγε πως θα πάει στο Final 4 και την αντίδρασή του, ο παίκτης της Ζαλγκίρις δήλωσε: «Πρώτα από όλα ο στόχος μας ήταν να πάμε στους «8». Όμως είδατε πως παίξαμε μέσα στη χρονιά, πως συνεννοούμαστε στο γήπεδο. Είδαμε πως μπορούμε να πάμε καλύτερα και φυσικά δεν θέλεις να σταματήσεις. Είμαστε ομάδα που παλεύουμε και παίξαμε έτσι με τον Ολυμπιακό σε αυτή τη σειρά. Πήραμε ένα παιχνίδι στον Πειραιά και θέλαμε πολύ αυτά τα δύο παιχνίδια εδώ στο Κάουνας. Δεν κοιτάξαμε το Final 4 κοιτάξαμε τη φάση των «8» πρώτα».

Τέλος για το αν η ομάδα του απέκτησε ακόμα καλύτερη ψυχολογία γνωρίζοντας τις απουσίας του Ολυμπιακού, ο Ουλανόβας είπε: «Δεν μπορούσαμε να χαλαρώσουμε. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα έχει τραυματισμούς. Σημασία έχει να είσαι συγκεντρωμένος 100%. Δεν είχε σημασία για εμάς που είχε τραυματίες ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με ταλέντο και με τα χρόνια έχει σχηματίσει μεγαλύτερο χαρακτήρα. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Έχει σπουδαίους παίκτες, έχει τον Σπανούλη που είναι το… πρόσωπο της Euroleague. Έχουν τον σεβασμό μας, όμως και από την πλευρά μας είμαστε μια καλή ομάδα που παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ