Έκκληση της Παρτιζάν στους οπαδούς για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Μη μας προκαλέσετε ζημιά»

Έκκληση της Παρτιζάν στους οπαδούς για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Μη μας προκαλέσετε ζημιά»

Η διοίκηση της Παρτιζάν ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να προσέξει τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Η Παρτιζάν θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (14/04) για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague, με την Stark Arena να αναμένεται να είναι κατάμεστη για ακόμα ένα παιχνίδι καθώς ανακοινώθηκε νέο sold out.

Οι Σέρβοι τη φετινή σεζόν έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης στους αγώνες τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο όπως φαίνεται ο μεγάλος αριθμός των οπαδών των «ασπρόμαυρων» έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Με τους οπαδούς να ξεπερνούν στα τελευταία ματς τις 20.000, μπορεί τα έσοδα που βλέπουν να μπαίνουν στα ταμεία τους οι άνθρωποι της Παρτιζάν να χτυπούν κόκκινο, ωστόσο φοβούνται ότι θα υπάρξει νέο πρόβλημα με τη διοργανώτρια αρχή εξαιτίας ενός συγκεκριμένου ζητήματος.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση-φωτιά από τον Ολυμπιακό: «Υπεύθυνες η απούσα Πολιτεία και η ΕΠΟ για όσα συμβούν»

Συγκεκριμένα αυτό αφορά τις σκάλες στο γήπεδο οι οποίες είναι κατειλημμένες από το πλήθος και δημιουργούν ζητήματα ασφαλείας. Η ενημέρωση της ομάδας του Ομπράντοβιτς αναφέρει:

«Οι σκάλες που οδηγούν στην είσοδο και στην έξοδο από το γήπεδο, πρέπει να είναι άδειες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς για την γρήγορη και ασφαλή αντίδραση σε περίπτωση προβλήματος, τιμωρείται αυστηρά και το έχουμε ήδη νιώσει στο πετσί μας. Εκλιπαρούμε τους φιλάθλους μας για την ευαισθητοποίησή τους. Μπορεί ένα μικρό βήμα μέσα στο πλήθος να σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, θα πρέπει όμως να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι αυτό μπορεί να μας προκαλέσει ζημιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ