Ντίεθ: «Η πιο σταθερή ομάδα, με πολύ καυτή έδρα ο Ολυμπιακός»

Ντίεθ: «Η πιο σταθερή ομάδα, με πολύ καυτή έδρα ο Ολυμπιακός»

Ο φόργουορντ της Μπασκόνια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ενόψει της μεθαυριανής (13/4) μάχης στο ΣΕΦ, για την Euroleague.

Ολυμπιακός και Μπασκόνια κοντράρονται μεθαύριο (13/4) στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague, με τις δύο ομάδες να έχουν κίνητρα για τη νίκη, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να τερματίσουν πρώτοι και τους Βάσκους να έχουν την τύχη στα χέρια τους για την πρόκριση στην 8άδα και τα playoffs.

Ο Ντάνι Ντίεθ, διεθνής Ισπανός φόργουορντ της Μπασκόνια, μίλησε σχετικά με τον Ολυμπιακό και την ατμόσφαιρα που περιμένει να δει στο ΣΕΦ, κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει φόβος στην ομάδα του, παρά μόνο θέληση για νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση:

Διαβάστε επίσης: Απίθανο σουτ του Ρόδρι και 1-0 η Σίτι την Μπάγερν (vid)

«Φέτος έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να είμαστε στα playoffs. Ελπίζω να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο σταθερή ομάδα τη φετινή σεζόν. Στα τελευταία 30 παιχνίδια τους έχουν μόνο τρεις ήττες σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και τα 40 λεπτά, ώστε να είναι ισορροπημένο το παιχνίδι και να προκαλέσουμε νευρικότητα. Ξέρω ότι θα είναι μία πολύ “καυτή” ατμόσφαιρα, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Πάμε στην Ελλάδα χωρίς να σκεφτόμαστε τι θα κάνει η Ζαλγκίρις. Παίζουμε πρώτοι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε το άλλο αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ