Βιλντόζα, Λεσόρτ, Καμπάτσο: Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού

Βιλντόζα, Λεσόρτ, Καμπάτσο: Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει επίπεδο από τη νέα σεζόν και είναι σε συζητήσεις με παίκτες από το πάνω ράφι.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει αυτή τη βδομάδα τις υποχρεώσεις του στη Euroleague και στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Οι πράσινοι είναι σε αναζήτηση προπονητή με τους Εργκίν Αταμάν και Πάμπλο Λάσο να είναι αυτοί που ακούγονται περισσότερο, παράλληλα όμως κοιτάζει και στην αγορά για να κλείσει ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Το τριφύλλι, σύμφωνα με όσα είπε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ τη νέα χρονιά και θα θέσει σαν στόχο την οκτάδα στη Euroleague και το νταμπλ στην Ελλάδα. Στο πλάνο λοιπόν του Παναθηναϊκού πέρα από προπονητή πολύ υψηλού επιπέδου υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που ιδανικά θέλει να τους κλείσει από τώρα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λούκα Βιλντόζα, που είναι σε επαφές με την ομάδα του Παναθηναϊκού και είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις, ενώ οι πράσινοι είναι στο «κόλπο» και για τον Ματίας Λεσόρτ που κάνει ανεπανάληπτη σεζόν με την Παρτιζαν, αλλά και για τον Φακούντο Καμπάτσο. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον νέο προπονητή, όμως ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κάνει ήδη μια προεργασία σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με όσα λέει και ο Ντονάτας Ουρμπόνας μέσω του Urbonus podcast.

«Φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό θα πέσουν λεφτά. Μαθαίνω πολλά γι’ αυτούς. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να διαψεύδει τις πληροφορίες, αλλά τα πράγματα μάλλον θα είναι διαφορετικά από αυτά που επισήμως προσπαθούν να πουν. Έχω μάθει μιλώντας με σοβαρούς ανθρώπους για τον Βιλντόζα, ότι αν δεν έχει κλείσει το deal, τουλάχιστον τα πράγματα πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος και επικεφαλής της ιστοσελίδας «Basketnews.com».

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, αλλά είναι αρκετά τα χρήματα για τον Βιλντόζα. Μαθαίνω ότι ο Ματίας Λεσόρτ ίσως είναι στη λίστα τους, και άκουσα ότι μάλλον έχει ήδη δεχτεί προσφορά και έχει απαντήσει αρνητικά γιατί έχει μεγάλη επιθυμία να παραμείνει στην Παρτιζάν. Υπάρχουν φήμες για τον Καμπάτσο», τόνισε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ