Πενιαρόγια: «Δεν υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος από τον Ολυμπιακό, αλλά μπορούμε να νικήσουμε»

Πενιαρόγια: «Δεν υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος από τον Ολυμπιακό, αλλά μπορούμε να νικήσουμε»

Ο Ζοάν Πενιαρόγια τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει η Μπασκόνια την τελευταία αγωνιστική, αλλά πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπασκόνια τη Μ. Πέμπτη (13/04) στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

Οι «ερυθρόλευκοι» για να κατακτήσουν την πρωτιά της regular season και οι Βάσκοι για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην οκτάδα. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Ζοάν Πενιαρόγια, μίλησε για τη δύσκολη αποστολή που θα έχει η ομάδα του απέναντι στους Πειραιώτες, αλλά παράλληλα τόνισε πως είναι ικανοί να πάρει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ είναι ο Giannis του Champions League (vids)

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος από τον πρώτο της βαθμολογίας στην έδρα του. Πρόκειται για μια πολύ καλή και συμπαγή ομάδα, με σημαντικούς παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αλλά ξέρουμε πως ξέρουμε πως αν παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, είμαστε ικανοί να κερδίσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία που κάναμε φέτος στην Ευρωλίγκα και έχουμε το δικαίωμα να εξαρτόμαστε από τους εαυτούς μας την τελευταία αγωνιστική».

Για το σενάριο που ηττηθεί η Μπασκόνια και θα πρέπει να ποντάρει σε ήττα της Ζαλγκίρις από την Μπάγερν:

Για μας είναι καλό, γιατί δεν θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι. Ακόμη κι αν χάσουμε όμως, δεν θα δούμε τον αγώνα της Ζαλγκίρις, γιατί εκείνη την ώρα θα πετάμε για Τενερίφη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ