Ολυμπιακός: Πλησιάζει νέο sold out – 1.800 εισιτήρια έμειναν για την Μπασκόνια

Ολυμπιακός: Πλησιάζει νέο sold out – 1.800 εισιτήρια έμειναν για την Μπασκόνια

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει για ακόμα ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν δυναμικό παρών στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Μπασκόνια για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, τη Μ. Πέμπτη (13/04, 21:00), με τους Πειραιώτες να στοχεύουν στη νίκη με την οποία θα «κλειδώσουν» την πρωτιά της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Από την άλλη και οι Βάσκοι έχουν ασφαλώς ισχυρό κίνητρο, καθώς είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου για εκείνους αναφορικά με την είσοδό τους στην οκτάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ είναι ο Giannis του Champions League (vids)

Έτσι λοιπόν το ματς αναμένεται να έχει τρομερό ενδιαφέρον και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρεθεί για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν στο φαληρικό γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και ίσως να πανηγυρίσει την κατάληψη της πρώτης θέσης, ενώ παράλληλα θα μάθουν και τον αντίπαλό τους για τα playoffs.

Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και απομένουν μόνο 1.800 εισιτήρια προς διάθεση και να υπάρξει εξάντληση και ένα ακόμα sold out για τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ