Μοτιεγιούνας : «Στο 50-50 η παραμονή του Σάρας στη Ζαλγκίρις, λίγες οι πιθανότητες για Πάνγκος»

Μοτιεγιούνας : «Στο 50-50 η παραμονή του Σάρας στη Ζαλγκίρις, λίγες οι πιθανότητες για Πάνγκος»

Ο general manager της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγούνας, αναφέρθηκε στο μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της λιθουανικής ομάδας και τόνισε πως οι πιθανότητες παραμονής του είναι 50-50, ενώ εξήγησε γιατί είναι πολύ δύσκολο να μείνει ο Κέβιν Πάνγκος.

Το όνειρο της ζει η Ζαλγκίρις, η οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό με 3-1 στην σειρά των πλέι οφ και πήρε την πρόκριση για το Final Four της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Στις τάξεις της λιθουανικής ομάδας πέρα από το Final Four προετοιμάζονται και για το δύσκολο καλοκαίρι που έρχεται, καθώς με το εξαιρετικό τους σύστημα έχουν δημιουργήσει υπεραξίες και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διατηρήσουν όλους τους βασικούς πυλώνες τους και την επόμενη σεζόν.

Ο Genaral Manager της ομάδας, Παούλιους Μοτιεγούνας, μίλησε στο lkl.lt και αναφέρθηκε αρχικά στις πιθανότητες να μείνει στην ομάδα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Πάντα λέω ότι οι πιθανότητες γι’ αυτή την περίπτωση είναι 50-50. Βελτιώνεται πολύ ως προπονητής και το ίδιο κάνει μαζί του και ολόκληρη η ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως πολλές ομάδες θα τον θέλουν, ώστε να τους βοηθήσει να μεγαλώσουν όπως έκανε σε εμάς. Είμαι ευτυχισμένος που δουλεύουμε μαζί για δυο χρόνια και αν υπάρξει και τρίτη σεζόν συνεργασίας, θα είναι παραμύθι».

Όσον αφορά στους Κέβιν Πάνγκος κι Εντγκάρας Ουλανόβας έδωσε μια αρκετά πιο ξεκάθαρη απάντηση: «Ο Εντγκάρας είναι Λιθουανός και υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να τον κρατήσουμε. Για τον Κέβιν, από την άλλη, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολο. Μιλήσαμε και στη διάρκεια της σεζόν, όταν είχε άλλες προτάσεις. Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες για εκείνον. Βασικός του στόχος είναι να πάει στο ΝΒΑ κι αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα κοιτάξει τις προτάσεις από άλλες ομάδες. Βέβαια, θα κάνουμε το παν για να τον κρατήσουμε προσφέροντάς του όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ