Ισπανικά ΜΜΕ για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η Ρεάλ βγήκε ζωντανή από την ελληνική κόλαση» (pics)

Ισπανικά ΜΜΕ για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η Ρεάλ βγήκε ζωντανή από την ελληνική κόλαση» (pics)

Ο ισπανικός Τύπος αποθέωσε τη μαχητικότητα της ΑΕΚ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την ήττα στις καθυστερήσεις, κάνοντας λόγο για μια πραγματική δοκιμασία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η ΑΕΚ… έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League. Σε μία κατάμεστη Allwyn Arena, η «Ένωση» προηγήθηκε δις με τους Κοϊτά και Πίλιο, όμως Μπέλιγχαμ και Εμπαπέ έφεραν το ματς στα ίσα αντίστοιχα. Το τελειωτικό χτύπημα για τον «δικέφαλο» ήρθε στο 90+2’ με τον Βαλβέρδε.

Η αναμέτρηση στην Νέα Φιλαδέλφεια απασχόλησε έντονα τον ισπανικό Τύπο, με δημοσιεύματα να αναγνωρίζουν την μαχητικότητα της ΑΕΚ και τις δυσκολίες που έβαλε στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» την 24άδα του Europa League, «κοιτάζει» την 8άδα και στο βάθος… η Μίλαν (pic, vid)

Η «AS» στάθηκε στην αποφασιστικότητα με την οποία μπήκε η ΑΕΚ στο γήπεδο, χαρακτηρίζοντάς την μαχητική και χωρίς κόμπλεξ απέναντι στη «Βασίλισσα».

Από την πλευρά της, η «El Pais» έκανε λόγο για μια Ρεάλ που χρειάστηκε να επιστρατεύσει το χάος και να βρει τη λύση στις καθυστερήσεις, ενώ η «El Imparcial» περιέγραψε το παιχνίδι ως έξοδο από την «ελληνική κόλαση».

Η «Mundo Deportivo» αναφέρθηκε στην παρουσία του Βινίσιους με τη χαρακτηριστική φράση: «Η «Οδύσσεια» του Βινίσιους συνεχίζεται στην Ελλάδα».

Τέλος, η «Marca» συνέδεσε την εμφάνιση του Βαλβέρδε στην Αθήνα με το προηγούμενο κατόρθωμά του στη Ρώμη, γράφοντας: «Ο Βαλβέρδε επανέλαβε στην Αθήνα το κατόρθωμά του στη Ρώμη».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ