«Βόμβα» από Ισπανία για Παναθηναϊκό: Το πρόστιμο της Euroleague μπορεί να φτάσει πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ! (pic)

«Βόμβα» από Ισπανία για Παναθηναϊκό: Το πρόστιμο της Euroleague μπορεί να φτάσει πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ! (pic)

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει πρόστιμο στη Euroleague 725 χιλιάδες ευρώ που μπορεί μάλιστα να ξεπεράσει και το 1 εκατομμύριο.

Ο Παναθηναϊκός λίγο πριν ολοκληρωθεί η Regular Season της Euroleague τιμωρήθηκε με πρόστιμο για παραβιάση του Financial Fairplay με τους Ισπανούς να πετούν «βόμβα» αφού η αφαίρεση δυο νικών από το «τριφύλλι» ήταν το μικρότερο κακό που το βρήκε, κι αυτό γιατί το πρόστιμο που του επιβλήθηκε (σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς), είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: «Ο Γκατούζο κλείνει στον Ολυμπιακό»

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» η αρμόδια Αρχή της Euroleague επέβαλλε πρόστιμο ύψους 725.000 ευρώ το οποίο αν δεν τηρηθούν κάποιες συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί κατά 400.000 ευρώ, πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ δηλαδή.

Με βάση το Financial Fairplay μάλιστα η συμμετοχή ενός ιδιοκτήτη στο μπάτζετ δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 50% του εισοδήματος μιας ομάδας.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για όλο αυτό το διάστημα (και φυσικά δεν αφορά μόνο τη φετινή σεζόν αλλά και τα προηγούμενα χρόνια), -όπως γράφει το εν λόγω δημοσίευμα- οι «πράσινοι» δεν παρουσιάζαν τα σωστά νούμερα στη Euroleague κάτι που προκάλεσε και τη σκληρή τιμωρία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ