«Ο Γκατούζο κλείνει στον Ολυμπιακό»

«Ο Γκατούζο κλείνει στον Ολυμπιακό»

Ο Τζενάρο Γκατούζο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων από το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Ο Τζενάρο Γκατούζο φαίνεται πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, καθώς όπως αναφέρουν στην Ιταλία συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των Πειραιωτών.

Ο Ιταλός προπονητής είναι, σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιακόμο Ιακομπέλις, ο «εκλεκτός» των ερυθρόλευκων για την άκρη του πάγκου τους από τη σεζόν 2023-24, αφού με ανάρτηση του στο twitter, τονίζει ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, ο Ολυμπιακός έχει στην κορυφή της λίστας του τον Γκατούζο για να αντικαταστήσει τον… προσωρινό Ζοσέ Ανιγκό από τη νέα σεζόν, ενώ έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος πήγε ένα βήμα παρακάτω το θέμα και ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει συμφωνία και θα αναλάβει επίσημα μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας στα play off της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκατούζο ήρθε στην Ελλάδα το 2014 για τον ΟΦΗ, ενώ έχει περάσει από σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Μίλαν κι η Νάπολι. Τελευταία ήταν προπονητής της Βαλένθια, αναλαμβάνοντας τις νυχτερίδες το περασμένο καλοκαίρι.

«Ο Τζενάρο Γκατούζο πρόκειται να γίνει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Μετά την εμπειρία του στη Βαλένθια, ο Ιταλός τεχνικός κλείνει συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο για τη σεζόν 2023-24», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτηση του: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ