Λάσο : «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, μείναμε συγκεντρωμένοι»

Λάσο : «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, μείναμε συγκεντρωμένοι»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε στη δύσκολή σεζόν της Ρεάλ, τονίζοντας παράλληλα πως κλειδί για την επικράτηση ήταν η συγκέντρωση και η ψυχραιμία.

Ο Πάμπλο Λάσο, δικαιολογημένα βρίσκονταν στον… έβδομο ουρανό βλέποντας την ομάδα του να νικάει με δυσκολία στο τέλος 89-82 και να κλείνει θέση στο Final 4. Μιλώντας μετά τη λήξη του ματς απένειμε τα εύσημα στους παίκτες αλλά και όλους γύρω από την ομάδα για τη προσπάθεια και τη δικαίωση στο τέλος, ενώ είχε έναν… καλό λόγο και για τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος σε μία ιδιαίτερη χρονιά, με όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε και περήφανος για τους παίκτες μου, που συνέχισαν να παλεύουν από την μέρα που χτύπησε ο Γιούλ το καλοκαίρι.

Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και μείναμε συγκεντρωμένοι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για όλους όσοι δουλεύουν εδώ και δουλεύουν κάθε μέρα για στόχους σαν και αυτόν. Είναι υπέροχη μέρα για εμάς. Τέτοια ματς είναι σαν τελικοί.

Παίξαμε σπουδαία για 25-26 λεπτά, πήραμε μεγάλες διαφορές, αλλά κάποιες φορές όταν παίρνεις τέτοια διαφορά κόντρα σε ομάδες με τέτοια καρδιά είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος. Έβαλαν μεγάλα τρίποντα, άνοιξαν τον γήπεδο και ήταν δύσκολο. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας όμως και πήραμε τελικά τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ