Ραγδαίες εξελίξεις με Αταμάν και Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε τις επαφές: «Το θέμα θα κλείσει άμεσα»

Ραγδαίες εξελίξεις με Αταμάν και Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε τις επαφές: «Το θέμα θα κλείσει άμεσα»

Για τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Εργκίν Αταμάν!

Στην… πόρτα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν!

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Livesport, ο Τούρκος προπονητής επιβεβαίωσε τις συζητήσεις του τελευταίου διαστήματος με τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Ο κόουτς της Εφες είναι το φαβορί για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι θέλουν να του δώσουν τα… κλειδιά της ομάδας, με τον 57χρονο να υπογραμμίζει πως το θέμα θα κλείσει σύντομα.

«Είναι αλήθεια πως μιλάμε και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω ένα καλό προαίσθημα. Έχουμε κάνει ειλικρινείς συζητήσεις και από όσα εισπράττω μέσα από αυτές τολμώ να πω ότι το προαίσθημα είναι θετικό. Και θα πω επίσης ότι για εμένα, εφόσον φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή», αναφέρει ο Τούρκος προπονητής για τις συζητήσεις με τους πράσινους.

«Αν φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή», προσθέτει ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος αναφέρει πως μέχρι το τέλος του Απριλίου θα υπάρχει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με το τριφύλλι και καταλήγει ότι εάν -τελικά- γίνει το deal τότε θέλει να γίνει ο νέος… Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ