Μάικ Μπατίστ: Ολυμπιακός vs Ομπράντοβιτς στον τελικό της Euroleague

Μάικ Μπατίστ: Ολυμπιακός vs Ομπράντοβιτς στον τελικό της Euroleague

Ο Μάικ Μπατίστ φτάνει τις Euroleague προβλέψεις του ως τον τελικό και ζητά… συγγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Όλη η μπασκετική Ευρώπη μιλά για τον φετινό Ολυμπιακού του Γιώργου Μπαρτζώκα. Διόλου παράξενο ότι μέρος της αποτελεί και ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός που έγραψε ιστορία με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στην περίφημη ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μίλησε σήμερα στην ιστοσελίδα basketnews.com ο περίφημος άσος του παρελθόντος για τα playoffs της Euroleague. Και τόλμησε στις προβλέψεις του να φτάσει ως τον τελικό. Εκεί όπου βλέπει τον Ολυμπιακό απέναντι στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και τον μέντορα του να επιστρέφει στην κορυφή της κορυφαίας διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Και χρωστάει τα περσινά η ΕΠΟ του Μπαλτάκου και… ζήταγε και τα ρέστα από το ΟΑΚΑ για τον φετινό τελικό!

Τι υποστήριξε ακριβώς: Στο ζευγάρι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε διαλέγω τον Ολυμπιακό. «Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο γιατί είναι οι μεγάλοι μου αντίπαλοι, αλλά είναι η πιο ισχυρή ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, υποστήριξε ο άλλοτε σταρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος βλέπει τους “ερυθρόλευκους” στον τελικό της διοργάνωσης. «Στο Final-4 πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τη Μονακό. Στον άλλο ημιτελικό βλέπω Μπαρτσελόνα-Παρτιζάν. Σπάει η καρδιά μου όταν καλούμαι να κάνω πρόβλεψη γι’ αυτό το ματς γιατί έπαιξα για τον Ομπράντοβιτς και ο Σαρούνας ήταν συμπαίκτης, αδερφός μου και κέρδισα τίτλους μαζί του. Θεωρώ ότι ο δάσκαλος θα κερδίσει τον μαθητή, και η Παρτιζάν θα συναντήσει τον Ολυμπιακό και θα κερδίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ