Προβληματισμένος ο Μότλεϊ: «Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό»

Προβληματισμένος ο Μότλεϊ: «Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό»

Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε μίλησε για τους αγώνες των Τούρκων με τους «ερυθρόλευκους» στα Play-Offs.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (21:45), στον πρώτο αγώνα των Play-Offs της Euroleague με τον σέντερ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, Τζόναθαν Μότλεϊ να μιλάει για το παιχνίδι και να στέκεται στο πόσο καλή χημεία έχουν αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» και πόσο δύσκολο είναι να τους αντιμετωπίσει κάποιος.

Αναλυτικότερα ο Μότλεϊ είπε για τον Ολυμπιακό: 

«Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, καλά προετοιμασμένη που μπορεί να παίξει μαζί. Φυσικά, θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα με τόσο καλή χημεία η οποία φαίνεται ότι κάνει τα πάντα αυτή τη στιγμή» ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού που συνέχισε ως εξής:

«Από την άλλη, εμείς παλεύουμε με πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε μια νέα ομάδα. Και καταστάσεις όπως αυτή μπορεί να καταστρέψει όλη τη σεζόν. Προσωπικά, θα ήθελα να μείνω και στα 40 λεπτά των αγώνων με τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έπαιξα καθόλου στο πρώτο ματς, ενώ μόλις 10 λεπτά στο δεύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε για τα σημεία που χρειάζεται βελτίωση:

«Φυσικά υπάρχουν σημεία που πρέπει να βελτιωθώ. Πρώτα από όλα οι ελεύθερες βολές καθώς φέτος αύξησα τον αριθμό των βολών από τα φάουλ που κέρδιζα. Είχα περισσότερες προσπάθειες από κοντά σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές που σούταρα από μέση απόσταση κυρίως. Του χρόνου θα είμαι καλύτερος παίκτης, θα δείτε».

Τέλος, για την Αναντολού Εφές που αναδείχθηκε δυο συνεχόμενες φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης και έμεινε εκτός είπε: «Η Euroleague είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα γιατί όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους. Οι οπαδοί επηρεάζουν πολύ το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ