Ματέο: «Θέλω κόντρα στην Παρτιζάν οι παίκτες μου να «πεθάνουν» στο γήπεδο»

Ματέο: «Θέλω κόντρα στην Παρτιζάν οι παίκτες μου να «πεθάνουν» στο γήπεδο»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο τόνισε πως θέλει απόλυτη αυταπάρνηση από τους παίκτες του στα παιχνίδια κόντρα στην Παρτιζάν.

Ο Τσους Ματέο, επιλέχθηκε πέρυσι να είναι ο αντικαταστάτης του Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και ως τώρα τα πηγαίνει αρκετά καλά με την «Βασίλισσα».

Ωστόσο, τα δύσκολα για τον ίδιο και την ομάδα του στη φετινή σεζόν τώρα ξεκινούν, που αρχίζουν τα playoffs της Euroleague, εκεί που θα βρει απέναντί του την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Μάσα: «Μια πετυχημένη καριέρα χτίζεται πάνω σε λάθη»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Ισπανός τεχνικός πριν το πρώτο παιχνίδι των «Μερένχες» κόντρα στους Σέρβους στάθηκε στην προσοχή που επιβάλλεται να δείξουν οι παίκτες του στην προσπάθειά τους να περιορίσουν το επιθετικό ταλέντο της Παρτιζάν και την αυταπάρνηση που είναι απαραίτητο να προτάξει ο καθένας τους. Είναι χαρακτηριστικό πως θέλει να οδηγήσει τη Ρεάλ ξανά στο Final Four, ευελπιστώντας να μην πάθει κάζο παρόμοιο με το περσινό.

Αναλυτικά ο Ματέο δήλωσε: «Η Παρτιζάν σκοράρει εύκολα. Έχουν ταλαντούχους παίκτες στο ένας εναντίον ενός. Είναι μια δύσκολη ομάδα που παίζει πολύ καλά. Είναι επίσης αλήθεια ότι πετυχαίνουν πολλούς πόντους επειδή παίζουν για πολλές κατοχές.

Ο δρόμος μας για το Final Four περιλαμβάνει το να είμαστε συνεπείς στην άμυνα, να αποφεύγουμε τις ανατροπές και να τους αρνούμαστε εύκολα καλάθια, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό απέναντι σε ομάδες που σκοράρουν τόσο συνεπέστατα όσο η Παρτιζάν.

Θέλω να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε μια καλή ευκαιρία να φτάσουμε στο Final Four όλοι μαζί και πρέπει να ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε αυτό, πώς να απολαύσουμε την προσπάθεια, πώς να τα δώσουμε όλα.

Θέλω να είμαστε μαζί στις κακές στιγμές, να δίνουν οι παίκτες στο γήπεδο την τελευταία τους πνοή και να «πεθάνουν» στο γήπεδο και όταν τελειώνουν τα παιχνίδια να μην νιώθουμε ότι μπορούσαμε να δώσουμε λίγο παραπάνω. Είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό μου και θέλω να το μεταφράσω στους παίκτες μου

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ