Euroleague: Ανοίγει η αυλαία σε Μονακό και Μαδρίτη στα Play-Offs!

Euroleague: Ανοίγει η αυλαία σε Μονακό και Μαδρίτη στα Play-Offs!

Σήμερα θα ξεκινήσουν τα Play-Offs της Euroleague με δυο σπουδαία ματς. Στο Πριγκιπάτο η Μονακό θα υποδεχθεί την Μακάμπι ενώ στη Μαδρίτη η Παρτιζάν θα ψάξει το διπλό κόντρα στην πάντα ισχυρή Ρεάλ.

Επιτέλους ξεκινούν τα Play-Offs. Μετά από μία συναρπαστική regular season στη Euroleague σήμερα επιτέλους θα ξεκινήσουν τα Play-Offs με δυο αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρίτη μάχη στο Ρέντη για το προβάδισμα…τίτλου!

Πιο συγκεκριμένα 21:15 η Μονακό του Μάικ Τζέιμς θα υποδεχθεί στο Πριγκιπάτο την Μακάμπι στο πιο αμφίρροπο ίσως ζευγάρι της συγκεκριμένης διαδικασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως στην κανονική περίοδο οι δυο ομάδες μετρούν από μία νίκη. Συγκεκριμένα η γαλλική ομάδα είχε επικρατήσει στην έδρα της με το 86-67 της Μακάμπι η οποία αντίστοιχα στο «σπίτι» της υπέταξε τους Γάλλους με σκορ 78-70.

Τώρα στον άλλο αγώνα της ημέρας, η πάντα ισχυρή Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί στην έδρα της στις 21:45 την Παρτιζάν των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Ιωάννη Παπαπέτρου που θα ψάξει το μπρέικ σύμφωνα και με δηλώσεις των παικτών της. Οι δυο ομάδες στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου μοιράζονται από μία νίκη και μάλιστα με κατοστάρες. Η «βασίλισσα» είχε επικρατήσει των Σέρβων στη Μαδρίτη 105 – 97 για να χάσει κατόπιν στο Βελιγράδι από την ομάδα του Ομπράντοβιτς με 104-90.

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως αύριο έρχεται και η σειρά του Ολυμπιακού που θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ (21:45) τη Φενέρμπαχτσε με στόχο το 1-0, στο δρόμο για το Final Four του Κάουνας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ