Ρίχνεται στη «μάχη» των πλέι οφ κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

Ρίχνεται στη «μάχη» των πλέι οφ κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για το Game 1 των πλέι οφ της Euroleague και θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του.

Η «μάχη» των πλέι οφ της Euroleague ξεκίνησε με την Παρτίζαν και τη Μακάμπι να παίρνουν μεγάλα «διπλά» απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό. Σειρά για να μπει στην… αρένα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (21:45) στο ΣΕΦ για το Game 1.

Οι Ερυθρόλευκοι θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα ενόψει και του Game 2 όπου θα κυνηγήσει να πάει στην Τουρκία έχοντας το 2/2 ως παρακαταθήκη. Από την άλλη, το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να κάνει ό,τι και η Παρτίζαν με τη Μακάμπι, παίρνοντας εκείνη το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι, όπου είναι απαραίτητο όλοι να είναι πανέτοιμοι να συνεισφέρουν για όσο διάστημα τους ζητηθεί.

Από την άλλη πλευρά, η Φενέρ ήρθε στην Ελλάδα με ορισμένα προβλήματα, αφού δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Νεμάνια Μπιέλιτσα και Ντέβιν Μπούκερ που έχουν τα θεματάκια τους εδώ και καιρό, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθούν οι συμμετοχές των Σκότι Γουίλμπεκιν και Μάρκο Γκούντουριτς.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το άλλο παιχνίδι της βραδιάς (21:οο), όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ζάλγκιρις Κάουνας στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», με τους Καταλανούς να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα και τους Λιθουανούς τη μεγάλη έκπληξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ