Ραζνάτοβιτς: «Με Αταμάν ο Παναθηναϊκός πάει για δυνατές μεταγραφές»

Ραζνάτοβιτς: «Με Αταμάν ο Παναθηναϊκός πάει για δυνατές μεταγραφές»

Ο μεγαλοατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς μίλησε για τη συμφωνία του Εργκιν Αταμάν με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, ο Εργκίν Αταμάν συμφώνησε να αναλάβει το τιμόνι του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος τεχνικός ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην Ελλάδα, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να περιμένει δυνατές μεταγραφές από τους πρασίνους.

«Ο Εργκίν δεν έκανε τίποτα χωρίς την άδεια της Εφές. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Η σχέση του με την Εφές είναι ξεχωριστή. Επιπλέον, δεν έχει υπογράψει στην ουσία, υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία. Εντάξει, έγινε μια ανάρτηση στο Instagram (σ.σ. αναφερόμενος σε αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου), αλλά δεν σημαίνει πολλά», τόνισε ο Σέρβος μεγαλοατζέντης στην ιστοσελίδα Basketnews.

«Όταν φέρνεις για προπονητή τον Αταμάν, προφανώς έχεις μεγάλες βλέψεις. Η ομάδα που έχεις τώρα είναι αδύναμη, άρα πρέπει να αλλάξεις αρκετά.

Προφανώς ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά στην αγορά και θα πάει για μεγάλες μεταγραφές. Άλλες ομάδες χρειάζονται να αλλάξουν 2-3 παίκτες, ενώ εκείνοι πολλά. Πρώτον, δεν έχουν ελληνικό κορμό και οι ξένοι δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελαν, όχι για μια ομάδα που έχει τον Αταμάν στον πάγκο της. Άρα σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αγορά», πρόσθεσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ