MVP των πρώτων αγώνων των playoffs ο Πάντερ

MVP των πρώτων αγώνων των playoffs ο Πάντερ

Ο Κέβιν Πάντερ της Πσρτιζάν αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης για τα Game 1 των playoffs της Euroleague, ενώ βρέθηκε και στην κορυφή του Top 10 με το νικητήριο καλάθι του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι πρώτοι αγώνες των playoffs της Euroleague ολοκληρώθηκαν, με τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και σήμερα ξεκινούν τα Game 2 των σειρών. Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας, ωστόσο ο δρόμος ακόμα είνια μακρύς.

Ο Κέβιν Πάντερ πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση στο παιχνίδι της Παρτιζάν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, οδήγησε την ομάδα του στο break με το καλημέρα και αναδείχθηκε MVP των Game 1 των σειρών. Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 26 πόντους (9/9 βολές, 1/3 δίποντα, 5/8 τρίποντα), 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 34.08″ συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο γνωστός δρόμος κι ένα υστερόγραφο…

Φυσικά ο Πάντερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωμνιστής και για το νικητήριο τρίποντο που πέτυχε, για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, το οποίο βρέθηκε και στην κορυφή του Top-10 με τις καλύτερες φάσεις των αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ