Ιτούδης: «Αυτά πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ιτούδης: «Αυτά πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το game 2 με τον Ολυμπιακό.

Προ των πυλών βρίσκεται η δεύτερη μάχη της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό.

Οι Τούρκοι φιλοξενούνται από τους ερυθρολεύκους στο ΣΕΦ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να εστιάζει στην απαιτούμενη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του.

«Προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο παιχνίδι εξετάζοντας το πρώτο παιχνίδι και αναλύοντας προσεκτικά το κομμάτι που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν μπορούμε να χάσουμε τη συγκέντρωση και τη συνοχή μας απέναντι στην επιθετική αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού γιατί είναι πολύ καλή ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο παρκέ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι το οποίο ήταν ένα καλό μήνυμα για το τι κάναμε καλά και πως μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό και να βελτιωθούμε», τόνισε ο προπονητής της Φενέρ.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Μελίχ Μαχμούτογλου, είπε: «Παρότι παίξαμε καλά σε ένα σημαντικό μέρος του πρώτου αγώνα, μείναμε πίσω στο τρίτο δεκάλεπτο. Θα μάθουμε από τα λάθη του πρώτου ματς και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο. Είμαστε στα playoffs και θα πάμε βήμα-βήμα, προετοιμαζόμενοι με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να κερδίσουμε σε αυτή τη μάχη και να επιστρέψουμε στην έδρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ