«Γλίτωσε τα χειρότερα ο Έξουμ – Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του»

«Γλίτωσε τα χειρότερα ο Έξουμ – Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του»

Ο Ντάντε Έξουμ υποβλήθηκε σε λεπτομερείς εξετάσεις μετά τα όσα συνέβησαν στη Μαδρίτη και όπως φαίνεται ο τραυματισμός του δεν είναι όσο σοβαρός φάνηκε αρχικά.

Τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν έχουν σημαδέψει τη σειρά των playoffs και αυτό που απομένει πλέον να φανεί είναι οι τιμωρίες που θα επιβάλλει η Euroleague σε όσους είχαν συμμετοχή σε αυτά.

Μέσα στον καβγά εκείνος που φάνηκε να χτυπάει πιο σοβαρά από όλους ήταν ο Ντάντε Έξουμ, ο οποίος υπέστη τη… λαβή πάλης από τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, με τον παίκτη της Παρτιζάν να αναγκάζεται να φύγει υποβασταζόμενος από το γήπεδο, ενώ λίγο αργότερα εθεάθη να χρησιμοποιεί πατερίτσες για να περπατήσει.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η υποχρέωση, οι υποψήφιοι προπονητές, ο Καρεμπέ και η άποψη ενός παλιού γνωστού…

Τα πρώτα νέα έκαναν λόγω για αρκετά σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Telegraf.rs» ο «συναγερμός» έληξε στο στρατόπεδο της Παρτιζάν, καθώς μετά από τις αναλυτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αυστραλός, φάνηκε ότι δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα συνεπώς απέφυγε τα χειρότερα.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς αναμένει την τελική γνωμάτευση για την κατάσταση του και το διάστημα της αποθεραπείας του για να φανεί πότε θα είναι διαθέσιμος, τουλάχιστον από αγωνιστικής πλευράς καθώς εκκρεμούν οι αποφάσεις για τις τιμωρίες από τα επεισόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ