Καυστικός Μπάλντγουιν: «Ξεχάσατε έναν, αυτόν που τα ξεκίνησε όλα» (pic)

Καυστικός Μπάλντγουιν: «Ξεχάσατε έναν, αυτόν που τα ξεκίνησε όλα» (pic)

Ο Αμερικανός της Μακάμπι έκανε ένα καυστικό σχόλιο για τις ποινές που δεν... επιβλήθηκαν σε συγκεκριμένο παίκτη της Ρεάλ.

Ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν Βελιγραδίου την Πέμπτη το βράδυ για τα Play-Offs της Euroleague δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με τις δυο ομάδες στην κυριολεξία να… πλακώνονται στο ξύλο και το μπάσκετ να βγαίνει χαμένο.

Διαβάστε επίσης: Έδωσε το σύνθημα ο Ολυμπιακός: «Το κεφάλι ψηλά, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε»

Οι ποινές πάντως που επιβλήθηκαν στους παίκτες τόσο της «βασίλισσας» όσο και της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν αρκετά… χαλαρές. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από πολλούς που ασχολούνται με τον χώρο του μπάσκετ.

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν μάλιστα, με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολύ καυστικός γράφοντας πως η αρμόδια Αρχή ξέχασε να τιμωρήσει αυτόν που ξεκίνησε τον όλο… καυγά, εννοώντας προφανώς τον Σέρχιο Γιούλ ο οποίος έριξε αγκωνιά επί της ουσίας στην καρωτίδα του Κέβιν Πάντερ και… έβαλε τη… φωτιά στο ματς.

Ο άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού έγραψε στο instagram: «Εμμμ, ξεχάσατε έναν, το κορόιδο που τα ξεκίνησε όλα», υπονοώντας στην ουσία ότι δεν ήταν και πολύ δίκαιες οι ποινές και ειδικά για τον αρχηγό της Ρεάλ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ