Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Δείτε αναλυτικά ποιοι ορίστηκαν από την αρμόδια Αρχή της Euroleague για το παιχνίδι της Τετάρτης (20:45), του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) σύμφωνα με ανακοίνωση της αρμόδιας Αρχής, θα είναι αυτοί που θα διαιτητεύσουν τον τρίτο αγώνα της σειράς των Play-Offs της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε την προσεχή Τετάρτη (20:45) στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: Κασάμι: Όταν βλέπει τον Βόλο… αφηνιάζει! (vid)

Όσον αφορά τα πεπραγμένα τους με τον Ολυμπιακό, ο Μπολτάουζερ όσες φορές σφύριξε «ερυθρόλευκο» ματς, οι Πειραιώτες κατέκτησαν το «ροζ φύλλο» αγώνα. Τέσσερις τον αριθμό με τα παιχνίδια να είναι τα Μπασκόνια – Ολυμπιακός (92-97), Ολυμπιακός Μπάγερν (71-82, 102-74) και Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός (83-85).

Με τον Μπελόσεβιτς από την άλλη, οι παίκτες του Μπαρτζώκα έχουν αγωνιστεί σε τέσσερα ματς και κέρδισαν τα τρία. Με Ρεάλ (73-60), Μπαρτσελόνα (77-70) και Παναθηναϊκό (81-73). Η ήττα ήρθε από τη Μακάμπι (90-84).

Τέλος με τον Πιθάρο ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 81-73.

Αξίζει να σημειωθεί πως Ολυμπιακός και Φενέρ έχουν από μία νίκη μέχρις στιγμής στη διαδικασία με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να σπάσουν την… Κωνσταντινούπολη για να έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο Final Four της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ