Sold out η Ulker Sports Arena για το Φενέρ – Ολυμπιακός

Sold out η Ulker Sports Arena για το Φενέρ – Ολυμπιακός

Η Φενέρ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη σε ένα καυτό και κατάμεστο γήπεδο στο Game 3 της Τεάρτης, καθώς πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης,

Η Φενέρ κατάφερε τελικά να κάνει την… δουλειά για την οποία ήρθε. Έκανε break στην έδρα του Ολυμπιακού χτες (28/4) επικρατώντας με 82-78 και τώρα περιμένει τους ερυθρόλευκους στην καυτή και κατάμεστη Ulker Sports Arena.

Και θα είναι έτσι μιας και ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε sold out με τα εισιτήρια να κάνουν «φτερά» μέσα σε λίγες ώρες. Οι τούρκοι οπαδοί είναι και αυτοί ένθερμοι και πολυπληθείς μιας και υπάρχει και ποδοσφαιρική ομάδα της Φενέρ και το γήπεδο χωρητικότητας λίγο πάνω από 13.000 θέσεις αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο και… κατακίτρινο.

Διαβάστε επίσης: Η… μπηχτή του Μπέικον για τον Παναθηναϊκό μετά το διαζύγιο (pics)

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πάντως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και έχουν αποδείξει πως μπορούν και με το παραπάνω να φύγουν με μια τουλάχιστον νίκη, που θα ξαναφέρει τη σειρά για Game 5 στον Πειραιά όπου θα μιλήσει ο… νόμος του ΣΕΦ.

Όπως έκαναν στις 31 Ιανουαρίου όταν πάγωσαν τους Τούρκους προηγούμενοι με 24-10 και 51-30 στο ημίχρονο μέχρι τον τελικό θρίαμβο με 93-73.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ