Γερό «μπάσιμο» για Σίνγκλετον – Τι γίνεται με τους «αιώνιους»

Γερό «μπάσιμο» για Σίνγκλετον – Τι γίνεται με τους «αιώνιους»

Κοντά στην... εύρεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο Κρις Σίνγκλετον.

Αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του φετινού καλοκαιριού. Ειδικά από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος και με τη… βούλα από την Εφές. Ο λόγος φυσικά για τον Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποχώρησε από την Εφές μετά το back to back στην Euroleague, έχοντας το ελεύθερο να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους δύο «αιώνιους» να περιμένουν στη… γωνία.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: «Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Νάρεϊ, στο προσκήνιο ξανά ο Ρέντε

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την περίπτωση του 32χρονου ο οποίος μοιάζει να είναι μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του φετινού «παζαριού».

Στη Σερβία ωστόσο γράφουν πως ο έμπειρος φόργουορντ που έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στα «ραντάρ» του Ερυθρού Αστέρα!

Πιο σωστά, οι Σέρβοι αναφέρουν πως ο Ερυθρός κινείται πολύ δυνατά για την περίπτωση του και έχει ήδη κάνει γερό «μπάσιμο» για να προλάβει τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι Ερυθρόλευκοι της Σερβίας θέλουν να προσθέσουν τον Σίνγκλετον στο ρόστερ τους και να ολοκληρώσουν ακόμη μια μεγάλη κίνηση, έχοντας ήδη αποκτήσει τους Χασάν Μάρτιν του Ολυμπιακού, αλλά και τον Νεμάνια Νέντοβιτς του Παναθηναϊκού.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης, καθώς η επιστροφή του Αμερικανού στην Ελλάδα δεν φαντάζει με τόσο απίθανο σενάριο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ