Το twitter «τρελάθηκε» με την τριποντάρα του Σλούκα (vids, pics)

Το twitter «τρελάθηκε» με την τριποντάρα του Σλούκα (vids, pics)

Το buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο Game 3 των playoffs της Euroleague προκάλεσε... παράκρουση στους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».

Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε το καλάθι του αγώνα για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague και μαζί το προβάδισμα με 2-1, με τους Πειραιώτες να παίρνουν ξανά το πλεονέκτημα έδρας.

Η τριποντάρα του Έλληνα γκαρντ στο τέλος του χρόνου για το 71-72, «ξέρανε» τους περίπου 15.000 Τούρκους που βρίσκονταν στην Ulker Sports Arena και ταυτόχρονα προκάλεσε «τρέλα» στους φιλάθλους του Ολυμπιακού ανά τον κόσμο που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από τις τηλεοράσεις τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο προσεχώς διεθνής και κάποιοι που μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά…

Θυμηθείτε ξανά το καλάθι του Σλούκα:

Σε κάποιο σπίτι στην Αγγλία μια παρέα ξέσπασε στο καλάθι του Θεσσαλονικιού γκαρντ και μάλιστα ένας από την παρέα πήδηξε τόσο ψηλά από τη θέση του που βρήκε με το κεφάλι τη λάμπα στο ταβάνι με αποτέλεσμα να την σπάσει! Ο φίλος του Ολυμπιακού από τη χαρά του δεν το… πήρε χαμπάρι και ευτυχώς όλα πήγαν καλά αφού δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Καθόλου ψύχραιμα δεν αντέδρασε ένας φίλος της φενέρ που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο και τα έβαλε με το κάθισμα του… και το κεφάλι του.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets για τον Σλούκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ