Παρτίζαν: Ο Αβράμοβιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Μαδρίτη

Παρτίζαν: Ο Αβράμοβιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Μαδρίτη

Ο μεγάλος άτυχος της σειράς της Παρτίζαν με την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο Άλεκσα Αβράμοβιτς, που έπαθε κάταγμα στο χέρι και χειρουργήθηκε στη Μαδρίτη.

Η σειρά ανάμεσα στην Παρτίζαν και την Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoffs της Euroleague, τα έχει όλα. Απίστευτες στιγμές ξύλου στη Μαδρίτη παίκτες να αποκλείονται από παιχνίδια και τον Άλεκσα Αβράμοβιτς να σπάει το χέρι του στο 30 παιχνίδι και να χειρουργείται άμεσα.

Ο Σέρβος παίκτης της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είδε τη σεζόν να τελειώνει για αυτόν, τη στιγμή που έπαθε κάταγμα στο αριστερό του χέρι στο Game 3 και πριν το Game 5 μεταξύ των 2 ομάδων στη Μαδρίτη, έκανε επέμβαση για να ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο NBA: Η δυσοίωνη πρόβλεψη για το μέλλον των Μπακς και οι εξελίξεις με Γιάννη…

Αυτός ο τραυματισμός είναι ο δεύτερος τη φετινή σεζόν για τον Αβράμοβιτς, που είχε μείνει στην αρχή της χρονιάς για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός, με πρόβλημα στο δεξί του χέρι. Η απώλεια είναι σημαντική για τους Σέρβους, μιας και ο γκαρντ της Παρτίζαν μετρά 6.3 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μ.ό. σε 23 παιχνίδια της Euroleague που έχει προλάβει να αγωνιστεί.

Στις επιστροφές για την Παρτίζαν είναι ο Πάντερ, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και θα αγωνιστεί κανονικά στο κρίσιμο παιχνίδι που θα δώσει το χρυσό εισιτήριο για το Final 4, μετά τις 2 νίκες που έκανε η Ρεάλ στην «Stark Arena» και έφερε τη σειρά πίσω στην Ιβηρική πρωτεύουσα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ