Χαμός στο NBA: Η δυσοίωνη πρόβλεψη για το μέλλον των Μπακς και οι εξελίξεις με Γιάννη…

Χαμός στο NBA: Η δυσοίωνη πρόβλεψη για το μέλλον των Μπακς και οι εξελίξεις με Γιάννη…

Έγκριτος Insider του ΝΒΑ ρίχνει... βόμβα στα θεμέλια των Μιλγουόκι Μπακς! Τι λέει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης στον μαγικό κόσμο του NBA είναι η κατάσταση στο εσωτερικό των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ «πλήρωσε» το… μάρμαρο του αποκλεισμού στον πρώτο γύρο των playoffs και τα «Ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Πρόκειται φυσικά για μια εξέλιξη που δεν ξάφνιασε κανέναν, με τον 53χρονο τεχνικό να αποχωρεί από το Μιλγουόκι μετά από πέντε χρόνια και ένα δαχτυλίδι.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είδε τον Μπαρτζώκα και δεν τον φοβήθηκε: «Γιατί παίζετε σαν… γατιά;» (vid)

Σημασία τώρα για τους Μπακς έχει η επόμενη μέρα. Και αν λάβουμε στα σοβαρά τον έγκριτο Insider του ΝΒΑ, Μπράιαν Γουίντχορστ; Τότε, η επόμενη μέρα των «Ελαφιών» προμηνύεται αρκετά δύσκολη.

Σύμφωνα με τον Insider της Λίγκας, το μέλλον των Μπακς είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο. Για την ακρίβεια, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται πως είναι στα πρόθυρα της διάλυσης!

Ο Γουίντχορστ έκανε λόγο για μια συνεχόμενη κατάρρευση των Μπακς τους τελευταίους μήνες, ενώ το συνέδεσε  και με την κίνηση του άλλοτε ιδιοκτήτη τους, Μαρκ Λάσρι, να πουλήσει το μερίδιο των μετοχών του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Παράλληλα, στάθηκε και στο μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπογραμμίζοντας πως με τις υπάρχουσες συνθήκες δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Μιλγουόκι.

«Ένα από τα πιο σημαντικά φετινά γεγονότα στους Μπακς ήταν η πώληση των μετοχών τους, τον περασμένο Φεβρουάριο. Γιατί να το κάνει αυτό ο Μαρκ Λάσρι; Γιατί να πουλήσει μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει τον δύο φορές MVP; Σύμφωνοι, το deal ήταν εξαιρετικό, αφού έφτασε κοντά στα 3,2 δισ. δολάρια, ενώ εκείνος είχε αγοράσει τις μετοχές έναντι 700 εκατ. δολαρίων», είπε αρχικά ο Insider του ΝΒΑ και πρόσθεσε:

«Σίγουρα ο Μαρκ Λάσρι προέβλεψε ότι θα έρθει ένα μαύρο σύννεφο, το οποίο αυτή την στιγμή είναι ήδη στον ορίζοντα. Τώρα, βλέπουμε τους πρώτους τριγμούς. Οι Μπακς έχουν φτάσει σε ένα τέλμα και καταρρέουν και το πρώτο βήμα έγινε ήδη, αφού απέλυσαν τον Μάικ Μπουντενχόλζερ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ