Λάσο: «Το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό μας έκανε πολύ καλό»

Λάσο: «Το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό μας έκανε πολύ καλό»

Η βαριά ήττα της Ρεάλ από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς της σειράς έκανε πολύ καλό στους Μαδριλένους σύμφωνα με τον προπονητή τους Πάμπλο Λάσο.

Ο έμπειρος κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των Μερένχες, σχολίασε τη σειρά των play offs κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο Game 1 του ΟΑΚΑ, όταν η Βασίλισσα υπέστη πολύ βαριά ήττα από τους Πράσινους. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποδείχτηκε σωτήριο για την Ρεάλ καθώς στη συνέχεια «ξύπνησε» και αντέδρασε. Ο 50χρονος κόουτς σχολίασε επίσης την στήριξη των φιλάθλων της ομάδας και την επιστροφή του Γιουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Έχουμε ζήσει δύο ξεχωριστές στιγμές στα playoffs της Ευρωλίγκας. Πριν δύο χρόνια, όταν αποκλειστήκαμε από τη Φενέρμπαχτσε, στο τρίτο παιχνίδι λάβαμε μία μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο, που μας ανέβασε και πραγματικά μας βοήθησε. Την άλλη, απέναντι στον Παναθηναϊκό ζήσαμε μία τρομερή βραδιά, καθώς είδαμε ξανά τη μεγάλη στήριξή τους. Αυτό το αγαπάμε πολύ και μας οδηγεί στη συνέχεια. Η στήριξη των φιλάθλων σου δίνει κίνητρο και δύναμη να συνεχίσεις τη δουλειά σου».

«Ήμασταν πολύ κρύοι στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, καθώς δεν καταλάβαμε τι μας… χτύπησε. Ήταν πολύ δυνατοί και έπαιξαν με μεγάλη ενέργεια. Πήραμε το τζάμπολ και μέσα σε 13 δευτερόλεπτα ήμασταν πίσω με 5-0. Σίγουρα δεν μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Από αυτά μαθαίνεις πολλά και πιστεύω ότι αυτό το ματς μας έκανε πολύ καλό. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν τρομερό από άποψη συγκέντρωσης, δουλειάς και προσπάθειας. Και στα δύο ματς στη Μαδρίτη, κυριαρχήσαμε και αξίζαμε να πάρουμε την πρόκριση στο Final Four».

«Ο τραυματισμός του Γιουλ μας ανάγκασε να επαναπροσδιορίσουμε τη δουλειά μας. Η δουλειά μίας ομάδας ξεκινάει πριν την έναρξη της σεζόν. Είναι ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα και τους φιλάθλους. Η δουλειά που έκανε εκείνος με τους φυσικοθεραπευτές και το ιατρικό επιτελείο ήταν εξαιρετική. Και αυτή την εβδομάδα ένιωσε το κέρδος. Την εβδομάδα που πέρασε βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ