Πάει ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε ο Ιντάλγκο (pic)

Πάει ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε ο Ιντάλγκο (pic)

Έτοιμος να... πάρει θέση στην κερκίδα ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο, καθώς ο αθλητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Στο ΣΕΦ για τον πολύ κρίσιμο πέμπτο αγώνα της σειράς των playoffs της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε θα βρεθεί ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο.

Ο Γερμανοκουβανός ακραίος της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει αποκτήσει ένα πολύ ισχυρό δέσιμο με την ομάδα τον έναν χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε να λείψει από το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε βρεθεί στο Φάληρο και στο Game 1 μεταξύ των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Νέα ρεζιλίκια στην ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος θα ρωτήσει τις ομάδες που θέλουν να παίξουν – Μαρινάκης: «Έχετε εξευτελίσει τα πάντα»

Ο ίδιος λοιπόν δημοσίευσε τη φωτογραφία με το εισιτήριό του για απόψε γράφοντας: «Σήμερα θα γίνουμε μάρτυρες της ιστορίας. Πέμπτος αγώνας playoffs ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρ. Θα είναι μία επική μάχη, αυτή είναι η ομορφιά των σπορ και θα έχω την ευκαιρία να το δω ζωντανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ