Euroleague: Κρίνονται τα τελευταία εισιτήρια του Final Four σε Μονακό και Μαδρίτη

Euroleague: Κρίνονται τα τελευταία εισιτήρια του Final Four σε Μονακό και Μαδρίτη

Αυλαία στα playoffs με Game 5 σε Μαδρίτη και Μονακό

Τα ψέματα τελείωσαν…

Η μεγάλη ώρα για Ρεάλ, Παρτιζάν, Μονακό και Μακάμπι είναι τώρα

Μετά τις προκρίσεις Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα, μένουν ακόμη δύο εισιτήρια για το Final Four, τα οποία θα διεκδικήσουν οι παραπάνω τέσσερις ομάδες σε δύο σπουδαία Game 5.

Η αρχή στο πρόγραμμα της Τετάρτης (9/5) γίνεται στις 21:00 (NovaSports 4), με την αναμέτρηση μεταξύ Μονακό και Μακάμπι στο Μόντε Κάρλο.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχουν ιδέα από Ολυμπιακό

Έπειτα από τέσσερα συναρπαστικά παιχνίδια, οι δύο ομάδες κοντράρονται για μια τελευταία φορά και μένει να δούμε ποια θα είναι αυτή που θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο ματς της ημέρας είναι και αυτό που συγκεντρώνει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα. Η Ρεάλ υποδέχεται την Παρτίζαν (22:00. NovaSports Prime), στην ολοκλήρωση μίας από τις πιο επεισοδιακές σειρές που έχουμε δει στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Μαδριλένοι θέλουν να ολοκληρώσουν την σπουδαία ανατροπή (βρέθηκαν πίσω με 2-0) και να πάρουν το εισιτήριο για το Κάουνας, την ώρα που η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να θέλει να κάνει την μεγάλη έκπληξη, έχοντας αυτή την φορά και τον Πάντερ στην διάθεση της.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ