Η Μονακό υποκλίνεται στον Ολυμπιακό: Ομπράντοβιτς και Τζέιμς αποθεώνουν Θρύλο και Σλούκα

Η Μονακό υποκλίνεται στον Ολυμπιακό: Ομπράντοβιτς και Τζέιμς αποθεώνουν Θρύλο και Σλούκα

Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, μίλησε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μάικ Τζέιμς αποθέωσε την εμφάνιση του Κώστα Σλούκα στο Game 5 με τη Φενέρ.

Τα εντυπωσιακά playoffs της Euroleague ολοκληρώθηκαν και πλέον γνωρίζουμε τις τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Final 4 και θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη «μάχη» με τη Μονακό τον πρώτο ημιτελικό.

Οι Μονεγάσκοι απέκλεισαν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήραν το εισιτήριο για το Final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία τους, με τον ημιτελικό με την ομάδα του Μπαρτζώκα να αναμένεται πολύ δυνατός, αφού σε όλους έρχονται στο μυαλό οι επική περσινή σειρά των playoffs, που είχε βρει νικητές τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Oldies but goldies

Ο τεχνικός της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς στην «Mozzart Sport» για την επιτυχία της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ημιτελικό της Παρασκευής (19/05, 18:00) με τον Ολυμπιακό:

«Τα πάντα θα κριθούν σ’ ένα ματς. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πιθανότητες είναι πάντα 50-50. Θα τολμήσω να πω ότι μπορεί να είμαστε καλύτεροι όσον αφορά το ατομικό επίπεδο και πάντα με σεβασμό στον Σλούκα και στους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ολυμπιακός ωστόσο παίζει εξαιρετικά ως ομάδα και γι’ αυτό είναι ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες. Παίζουν πάντα ο ένας για τον άλλον».

Και ο ηγέτης των Μονεγάσκων και πρωταγωνιστής στο Game 5 με τη Μακάμπι αναφέρθηκε (εμμέσως) στον Ολυμπιακό, καθώς έσπευσε να κάνει μια ανάρτηση στο twitter για τον Κώστα Σλούκα και το πολύ μεγάλο παιχνίδι που έκανε κόντρα στη Φενέρ που έκρινε την πρόκριση του Ολυμπιακού.

«Ήταν απόλαυση να βλέπεις τον Κώστα. Όλα ήταν υπολογισμένα λες και κάποιος του είχε δέιξει πως να »διαβάζει» τον αντίπαλο. Σκέτη έμπνευση», έγραψε ο Τζέιμς στον λογαριασμό του στο twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ