Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα για την οποία ζω και πεθαίνω αυτή τη στιγμή» (pic)

Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα για την οποία ζω και πεθαίνω αυτή τη στιγμή» (pic)

Ο άσος των Πειραιωτών έγραψε για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό στο Final Four ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του που απέκλεισαν οι «ερυθρόλευκοι» με την... κομβική βοήθειά του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στον 5ο και καθοριστικό τελικό στο ΣΕΦ με 84-72 και πήρε την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας για τη Euroleague, που θα γίνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Αντρέ Ονάνα: Mία ελεύθερη μεταγραφή, που στέλνει την Ίντερ τελικό! (pics)

Κομβικός για τους «ερυθρόλευκους» ο MVP Κώστας Σλούκας ο οποίος με μήνυμα του στα Social Media μίλησε για την επιτυχία των «ερυθρόλευκων», για την πρώην ομάδα του, σε βάρος της οποίας πήρε την πρόκριση καθώς και τον στόχο των «ερυθρόλευκων» στη Λιθουανία.

Αναλυτικότερα ο Σλούκας αναφέρει στην ανάρτησή του στο instagram:

«Στα playoffs της EuroLeague, σε ένα παιχνίδι της μοίρας, κλήθηκα να αντιμεωπίσω μία ομάδα που αγαπάω και σέβομαι. Μία ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μοναδικές στιγμές και έχει ξεχωριστή θέση στην καριά μου. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμενα να ετοιμαστώ για αυτά τα παιχνίδια.

Γνωστοί άνθρωποι, με τους οποίους γιόρτασα όμορφες στιγμές, αποτυχίες, άγχη και πολλά συναισθήματα, ήταν αντίπαλοί μου για ένα εισιτήριο στο Final Four.

Η ομάδα μου όμως είναι ο Ολυμπιακός!! Είναι η ομάδα για την οποία ζω και πεθαίνω αυτή τη στιγμή. Οπότε υπήρχε μόνο ένας δρόμος, να κάνω ό,τι μπορούσα για να πάρουμε το εισιτήριο του Final Four με τον Ολυμπιακό! Για να τα καταφέρουμε, χρειάστηκε να ξεπεράσω πολλά εμπόδια, πνευματικά και σωματικά.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να νικήσουμε εμείς σε μία καταπληκτική σειρά αγώνων, προσθέτοντας μία σημαντική επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Ο τρόπος που συνέβη, είναι γνωστός.

Ο στόχος μας πλέον είναι να παλέψουμε μία ακόμα φορά με τους φιλάθλους στο πλευρό μας για μία θέση στον τελικό, τον τελικό των ονείρων μας! Θα τα πούμε ξανά με όλους την επόμενη εβδομάδα!»

Δείτε την ανάρτηση του Σλούκα στο instagram:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ