Μπαρτσελόνα: «Συναγερμός» με Βέσελι ενόψει Final 4

Μπαρτσελόνα: «Συναγερμός» με Βέσελι ενόψει Final 4

«Σε αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο Γιαν Βέσελι αποχώρησε με πόνους στη μέση από το παιχνίδι των Καταλανών με την Ομπραντόιρο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ένας πολύ μεγάλος πονοκέφαλος προέκυψε στην Μπαρτσελόνα και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενόψει του Final 4 της Euroleague.

Ο Γιαν Βέσελι αποχώρησε με πόνους στη μέση από την αναμέτρηση με της Μπάρτσα με την Ομπραντόιρο για το ισπανικό πρωτάθλημα, μόλις 3:21″ μετά την έναρξη του παιχνιδιού και όπως ενημέρωσαν οι «μπλαουγκράνα» το πρόβλημά του θα επανεξεταστεί τις επόμενες ημέρες. Όλοι φυσικά αναμένουν τις εξελίξεις, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Final 4 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Και που θα βγάλει δηλαδή αυτή η… ιστορία;

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει ήδη χάσει τον Κόρι Χίγκινς ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με αποτέλεσμα να μείνει έξω για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τη φετινή σεζόν ο Βέσελι μετράει 9.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 11.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:13 σε 36 αγώνες της Euroleague.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ