Σλούκας: «Σέβομαι τον Ταβάρες και την Ευρωλίγκα όμως ο Γουόκαπ έπρεπε να βγει κορυφαίος αμυντικός» (pic)

Σλούκας: «Σέβομαι τον Ταβάρες και την Ευρωλίγκα όμως ο Γουόκαπ έπρεπε να βγει κορυφαίος αμυντικός» (pic)

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε με ποστάρισμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο συμπαίκτης του έπρεπε να βγει καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στη Euroleague και όχι ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με σεβασμό πάντα. Ο Έντι Ταβάρες κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού της χρονιά στη Euroleague όπως προέκυψε σήμερα νωρίτερα, με τον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού να έρχεται δεύτερος όντας κομβικός αμυντικά για τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης: Γιατί το 2023 δεν έχει καμία σχέση με το 2018 για την ΑΕΚ

Πάντως ο Κώστας Σλούκας με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε ότι σέβεται τόσο τη Euroleague όσο και τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ο συμπαίκτης του θα έπρεπε να κερδίσει το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Σλούκα:

«Με σεβασμό στη Euroleague και σε έναν σπουδαίο παίκτη όπως ο Ταβάρες, που κυριαρχεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για χρόνια, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο Τόμας Γουόκαπ άξιζε το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού αυτή τη σεζόν. Παρά το ότι δεν έχει μέγεθος όπως ο Ταβάρες, προβλημάτισε κάθε αντίπαλο, συνέβαλε πάρα πολύ και βοήθησε την ομάδα μας να κατακτήσει την 1η θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ