Καλύτερος αμυντικός της σεζόν ο Ταβάρες (pic)

Καλύτερος αμυντικός της σεζόν ο Ταβάρες (pic)

O Έντι Ταβάρες αναδείχθηκε ο κορυφαίος αμυντικός της Euroleague.

Η Euroleague έχει ξεκινήσει να δίνει τα βραβεία της σεζόν και έτσι ήρθε η ώρα για τον κορυφαία αμυντικό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώνεται.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος έλαβε τη θετική ψήφο των προπονητών της λίγκας, λαμβάνοντας έτσι για ακόμη μία φορά το βραβείο.

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης φημίζεται για την ικανότητά του στο πίσω μέρος του παρκέ, και ειδικά για την ευχέρειά του στο να μοιράζει… μπλοκ δεξιά κι αριστερά λόγω του μεγάλου ύψους τους.

Μάλιστα ο ψηλός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πραγματοποιήσει ρεκόρ σε τάπες τη φετινή σεζόν, έχοντας φτάσει συνολικά τις 84, ενώ απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια στα οποία μπορεί να αυξήσει κι άλλο το εν λόγω νούμερο. Χαρακτηριστικό είναι πως στη δεύτερη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Παπαγιάννης που μετρά… 40!

Αξίζει να σημειωθεί πως ουσιαστικά ο Ταβάρες «νίκησε» τον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού, με τον οποίο και έδιναν «μάχη» όλη τη σεζόν, κάτι που έδειξαν και οι εκτιμήσεις που είχαν γίνει με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ