Λαρεντζάκης: «Ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του Μπαρτζώκα – Δεν θα περάσει καλά με Ουόκαπ ο Τζέιμς» (vids)

Λαρεντζάκης: «Ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του Μπαρτζώκα – Δεν θα περάσει καλά με Ουόκαπ ο Τζέιμς» (vids)

Ο άσος του Ολυμπιακός μίλησε στην τηλεόραση της Cosmote τόσο για το Final Four και την ομάδα γενικότερα όσο και για τη δική του εξέλιξη.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της Cosmote λίγο πριν τη διεξαγωγή του Final Four του Κάουνας όπου αναφέρθηκε τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τη Μονακό, αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας, και τις μάχες που θα δώσουν οι συμπαίκτες του με αυτούς της γαλλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τελικός με άδειες εξέδρες μετά το «όχι» της ΕΛ.ΑΣ. και 20 διαπιστεύσεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Παράλληλα ο «ερυθρόλευκος» άσος μίλησε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και για τη δική του εξέλιξη.

Αναλυτικότερα ο «Λάρι» ξεκίνησε ως εξής:

«Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό συνειδητοποίησα πόση δουλειά πρέπει να ρίξω για να μπορέσω να διακριθώ και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας», ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στο γυμναστή, Ανδρέα Γκατζούλη που «χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα τόνισε: «Όλοι ήταν και είναι στο πλευρό μου. Παλιοί συμπαίκτες, νυν και φυσικά ο κόουτς Μπαρτζώκας. Ισως και να αμφέβαλε για μένα, αλλά είδε πόσο πολύ το ήθελα και πόσο πολύ προσπαθούσα να εξελιχθώ. Είναι ένας δίκαιος άνθρωπος. Μου έδωσε ευκαιρίες και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του» τόνισε και συνέχισε για το Final Four:

Για το Final Four είπε: «Όλοι είμαστε πιο έτοιμοι. Πέρσι, δεν είχαμε εικόνα. Δεν ξέραμε καν τις διαδικασίες και στο γήπεδο χάσαμε. Αυτή τη φορά έχουμε και την εμπειρία, είμαστε σε καλύτερο επίπεδο και πνευματικά και αγωνιστικά. Είμαστε πανέτοιμοι και έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη «μονομαχία» με τη Μονακό και τον Μάικ Τζέιμς όπου ήταν συμπαίκτες στον Κολοσσό Ρόδου:

«Ήμασταν συμπαίκτες στον Κολοσσό, είναι ένας παίκτης με τρομερό ταλέντο και αν έχει καθαρό μυαλό μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις άμυνες. Εχουμε ένα όπλο που ονομάζεται Τόμας Ουόκαπ και ο Τζέιμς πιστεύω δεν θα περάσει καλά μαζί του. Θα τον… νιώσει».

Η συνέντευξή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ