Γιασικεβίτσιους: «Είμαι στο σπίτι μου, συγχαρητήρια στο Κάουνας για την εκδήλωση.»

Γιασικεβίτσιους: «Είμαι στο σπίτι μου, συγχαρητήρια στο Κάουνας για την εκδήλωση.»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου του Final Four στο Κάουνας, στάθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το νικητή.

Δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου του Final 4 στο Κάουνας, έκαναν ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο παίκτης του, Τόμας Σατοράνσκι, ενόψει τον ημιτελικών της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη: MVP της Euroleague ο Βεζένκοφ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι στο σπίτι μου. Συγχαρητήρια στο Κάουνας για την εκδήλωση. Μπορούμε να ελέγξουμε κάποια πράγματα και άλλα όχι. Υπάρχουν πάντα τα λάθη, να είμαστε ενωμένοι όσο γίνεται, να είμαστε ήρεμοι οι προπονητές. Να βρούμε ισορροπία. Μου αρέσει η πίεση, βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω πως θα πάμε καλά».

Για το ότι το Final Four γίνεται στη χώρα του: «Είναι το πιο εύκολο Φ4 για μένα. Η οικογένειά μου είναι εδώ, δεν χρειάζονται εισιτήρια για να έρθουν! Νιώθω άνετα, έχω περάσει από τέτοιες καταστάσεις. Νομίζω πως θα είμαι ΟΚ».

Παράλληλα, μίλησε και ο Τόμας Σατοράνσκι για την πρώτη του παρουσία στα τελικά της Euroleague και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το πρώτο μου Final Four, είναι υπέροχο συναίσθημα. Είναι μια από τις εμπειρίες που θες να βιώσεις ως παίκτης. Ήταν διασκεδαστική σεζόν. Εκτιμώ πάρα πολύ ότι είμαστε εδώ και είμαστε χαρούμενοι».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ευχόμαστε πως στο τέλος θα καταφέρουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ