Η βράβευση και η αποθέωση του Βεζένκοφ: «Ελπίζω μαζί με το βραβείο του MVP να κρατήσω και το μεγάλο» (vid)

Η βράβευση και η αποθέωση του Βεζένκοφ: «Ελπίζω μαζί με το βραβείο του MVP να κρατήσω και το μεγάλο» (vid)

Δείτε πως κατέγραψε η κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός τη στιγμή της βράβευσης του Σάσα Βεζένκοφ ως του MVP της φετινής Euroleague, τις δηλώσεις του καθώς επίσης και την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας στο Κάουνας.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι και με τη βούλα ο MVP της φετινής Euroleague. Ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού παρέλαβε στη σημερινή τελετή στο πλαίσιο των βραβεύσεων πριν από την έναρξη του Final 4 το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης της χρονιάς.

Δείτε πως κατέγραψε η κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός τη στιγμή που ο Σάσα παρέλαβε το βραβείο του παρέα με την οικογένειά του, τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά, καθώς και την αποθέωση που γνώρισε στη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός, τεχνικοί διευθυντές, «Μοντέστο» και οι πιο επιτυχημένες χρονιές…

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τον κύριο Γιώργο και τον κύριο Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον προπονητή της ομάδας, όλο το προπονητικό επιτελείο, όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά και έναν-έναν που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, που μας βοηθούν κάθε μέρα και είναι πάντα εκεί για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης που η ομάδα βρίσκεται στο Final 4. Πραγματικά χαίρομαι για όλα».

Για την έκπληξη της Euroleague που ήρθαν οι γονείς του και του το ανακοίνωσαν:

«Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα, γιατί η οικογένειά μου είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ εδώ σήμερα, μου έχουν μάθει τα πάντα. Και αν και δεν το κατάλαβα ποτέ» τους ευχαριστώ που έκαναν όλο αυτό το ταξίδι και πιο νωρίς από ότι περίμεναν για να βρίσκονται εδώ μαζί μου σήμερα».

Για το αν αγχώθηκε που η Euroleague καθυστέρησε αρκετά να ανακοινώσει τον MVP:

«Όχι εντάξει δεν αγχώθηκα γιατί δεν το σκεφτόμουν. Ήθελα να απολαμβάνω την κάθε ημέρα. Είχαμε μια πολύ δύσκολή σειρά με τη Φενέρ οπότε ξεκουράστηκα και δούλεψα. Ό,τι ήταν να γίνει θα γινόταν και έγινε».

Για το αν πιστεύει ότι θα γυρίσει μόνο με το βραβείο του MVP ή θα κρατάει και κάτι άλλο στα χέρια του:

«Ελπίζω να κρατάμε και το μεγάλο το βραβείο. Γι’ αυτό ήρθαμε εμείς εδώ και γι΄ αυτό θα παλέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ