Τζέιμς για Ντουράντ: «Δύσκολο να είναι στο Final 4, ποιος έρχεται καλοκαίρι στη Λιθουανία;»

Τζέιμς για Ντουράντ: «Δύσκολο να είναι στο Final 4, ποιος έρχεται καλοκαίρι στη Λιθουανία;»

Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε τις πιθανότητες να βρεθεί ο Κέβιν Ντουράντ στο Κάουνας για το Final 4, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί.

Το μεγάλο ραντεβού του Final 4 της Euroleague ξεκινάει σε λιγότερο από 24 ώρες, με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό. Ένα παιχνίδι που φέρνει μνήμες σε πολλούς από την περσινή σειρά των playoffs ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μάλιστα σε εκείνα τα παιχνίδια και συγκεκριμένα στα Game 4 και Game 5 σε Πριγκιπάτο και ΣΕΦ αντίστοιχα, είχε βρεθεί ο σούπερ σταρ του NBA, Κέβιν Ντουράντ, για να υποστηρίξει τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του, Μάικ Τζέιμς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός, τεχνικοί διευθυντές, «Μοντέστο» και οι πιο επιτυχημένες χρονιές…

Ωστόσο κάτι τέτοιο απ’ ότι φαίνεται δεν θα συμβεί και φέτος, με τον Αμερικανό γκαρντ της Μονακό να απαντάει στις φήμες που ήθελαν τον Ντουράντ να επισκέπτεται το Κάουνας για χάρη του, ενώ και η ίδια η Μονακό τον είχε προσκαλέσει μέσα από τα social media να είναι στον ημιτελικό με τους «ερυθρόλευκους».

«Αμφιβάλλω, Είναι η Λιθουανία, Δεν θέλεις να είσαι εδώ στη Λιθουανία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού», ανέφερε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Τζέιμς στην ιστοσελίδα 15min.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ