Παπανικολάου: «Δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα…»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα…»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε πίσω με 12 πόντους (29-41) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά όπως ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου, δεν… αγχώθηκε.

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό με την Μονακό αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις που έκανε μετά τη σπουδαία νίκη των Πειραιωτών και την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Euroleague που διεξάγεται στο Κάουνας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στο πρώτο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι ήταν νευρικοί και αντιμετώπισαν προβλήματα στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο οι Πειραιώτες βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους, είχαν καθαρό μυαλό και έφτασαν σε μια σπουδαία πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Για την 4η Euroleague στον 9ο τελικό της ιστορίας του

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα, δεχτήκαμε 41π. Στο β’ μέρος δεχτήκαμε 21π. και ανοίξαμε το μομέντουμ. Βρήκαμε καθαρό μυαλό και όλα ήρθαν προς το μέρος μας. Δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα. Δεν παίζαμε καν κοντά σε αυτό που μπορούσαμε να παίξουμε. Με ανησυχούσε αν θα καταφέρουμε να το βγάλουμε στο παρκέ. Δείξαμε θέληση και κουράγιο. Θα σας δούμε την Κυριακή. Εύχομαι να πάρουμε την κούπα και το εύχομαι για όλα τα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ