Τραγική εμφάνιση του Μίροτιτς στον ημιτελικό με 1/10 σουτ

Τραγική εμφάνιση του Μίροτιτς στον ημιτελικό με 1/10 σουτ

Ο Νίκολα Μίροτιτς πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες βραδιές της καριέρας του στον ημιτελικό της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας 1/10 σουτ εντός πεδιάς.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε για ακόμα μία φορά την ήττα σε ημιτελικό Final 4 από τη «μισητή» αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης και απέτυχε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν να φτάσει ως τον στόχο της που είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Οι Καταλανοί δεν πήραν την παραμικρή βοήθεια από τον Νίκολα Μίροτιτς, με τον MVP της περσινής σεζόν να πραγματοποιεί κατά πάσα πιθανότητα το χειρότερό του παιχνίδι με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης: Το ξεχωριστό ποσοστό επιτυχίας του Ολυμπιακού σε ημιτελικά Euroleague

Η στατιστική του ήταν απογοητευτική καθώς ολοκλήρωσε τον ημιτελικό με 3 πόντους, έχοντας 1/3 δίποντα, 0/7 τρίποντα, 1/2 βολές, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 1 μπλοκ σε 28.18″ συμμετοχής.

Μάλιστα πήρε -2 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ χειρότερος από αυτόν ήταν μόνο ο Σανλί με -7, ο οποίος και αποβλήθηκε με 5 φάουλ και τελείωσε άποντος το ματς.

Μετά το τέλος του ημιτελικού πάντως ο «Μίρο» δεν κρύφτηκε και ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί λέγοντας:

«Απογοητεύσαμε ανθρώπους, εγώ απογοήτευσα ανθρώπους. Ζητάω συγγνώμη. Είναι η πιο σκληρή μέρα της καριέρας μου. Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες όπως αυτή και οι ήττες είναι πλέον πολλές.

Για άλλη μια σεζόν στην οποία θεωρείς ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν και θα έπρεπε να λειτουργήσουν στο τέλος δεν συμβαίνει. Αυτό είναι που με πονά περισσότερο. Νιώθω ότι δεν ήμουν εκεί για την ομάδα, ότι δεν την έχω βοηθήσει και πρέπει ν’ αναλύσω τον λόγο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ