Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια και το… μήνυμα: «Εχουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη…»

Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια και το… μήνυμα: «Εχουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη…»

Οσα είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί της Μονακό.

Με μια απίθανη εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Μονακό και έκλεισε θέση στον τελικό της Euroleague. Εκεί που θα συναντήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί των Μονεγάσκων, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες των «ερυθρολεύκων»: Τους θέλει… προσγειωμένους, προκειμένου να τελειώσουν τη δουλειά που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δέκα λεπτά (μπασκετικό) κήρυγμα

Ο κορυφαίος προπονητής της διοργάνωσης (βάσει και της ψηφοφορίας) έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού και τους παρακάλεσε να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς.

«Συγχαρητήρια για την ‘απάντησή’ σας στο δεύτερο ημίχρονο, αντιπροσωπεύσαμε την ομάδα μας, το κλαμπ και τους οπαδούς μας, με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα είκοσι λεπτά. Αυτό το τρίτο δεκάλεπτο που κυριαρχήσαμε, κερδίσαμε με 27-2, που είναι ρεκόρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Η άμυνα που παίξαμε που μας έδωσε αυτοπεποίθηση στην επίθεση, ήταν κάτι αξιοσημείωτο, πολύ αξιοσημείωτο. Σπουδαία δουλειά. Τώρα, ας ηρεμήσουμε, κανένας πανηγυρισμός σας παρακαλώ, έχουμε τη ‘δουλειά’ που αρχίσαμε νωρίς τον Οκτώβρη. Συγχαρητήρια παιδιά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δείτε την ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ