Κάνααν: «Ποιοτική και έμπειρη Ρεάλ, αλλά πάμε σε πόλεμο με τα αδέρφια μου και δεν φοβόμαστε κανέναν»

Κάνααν: «Ποιοτική και έμπειρη Ρεάλ, αλλά πάμε σε πόλεμο με τα αδέρφια μου και δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Αϊζέια Κάνααν μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει του τελικού κόντρα στη Ρεάλ και έδωσε το σύνθημα νίκης, δείχνοντας την συσπείρωση και τους στενούς δεσμούς υποστήριξης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού.

Ο Αϊζέια Κάνααν, ήταν ένα από τα κλειδιά της τρομερής τρίτης περιόδου, αφού αν και φύσει επιθετικός παίκτης που ψάχνει το σουτ, έβαλε τόσο σωστά το κορμί του και τα χέρια του πάνω στην μπάλα, βγάζοντας το… λάδι στα αντίπαλα γκαρντ και βοηθώντας τα μέγιστα για να διαμορφωθεί το επί μέρους 27-2 των ερυθρόλευκων σε ένα δεκάλεπτο του τρόμου κόντρα στη Μονακό.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού στο Κάουνας, ο Κάνααν δεν έκρυψε την αποφασιστικότητά του ενόψει του μεγάλου τελικού κόντρα στη Ρεάλ (21/5 και ώρα 20:00), δείχνοντας πως έχει πίστη στους συμπαίκτες του και πως είναι έτοιμος να κάνει τα ίδια και ακόμα περισσότερα κόντρα στα έμπειρα γκαρντ της Ρεάλ (Γιουλ, Ροντρίγκεθ, Γκος).

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω, χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό»

Ο βραχύσωμος γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι μια πρόκληση ο τελικός, είμαστε καλές ομάδες και οι δύο. Για αυτό δουλεύαμε όλη τη σεζόν. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θέλουμε να το διεκδικήσουμε. Έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες η Ρεάλ, όμως δε φοβόμαστε κανέναν. Είναι η ώρα να πάμε στον πόλεμο και θα στηρίξω τα αδέρφια μου, όπως θα με στηρίξουν και αυτοί».

Από την άλλη ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, που σήκωσε το βάρος της κάκιστης εκκίνησης στο ματς κάνοντας ένα υπέροχο δεύτερο ημίχρονο, μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την πρόκριση επί της Μονακό, αλλά και για το πως περιμένει τον αυριανό τελικό:

«Όταν έρχεσαι από νίκη είναι όλα ευχάριστα. Υπήρχε υπερένταση μετά το ματς. Δεν χωράνε προγνωστικά στο Final Four. Κόντρα στη Ρεάλ πρέπει να βγάλουμε τον εαυτό μας στο παρκέ, αν έχουμε καλά επίπεδα απόδοσης θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ με τη Ρεάλ, όπως κάνουμε όλη την χρονιά. Αν κάνουμε ένα πρώτο ημίχρονο όπως με τη Μονακό, θα είναι πολύ δύσκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ