«Φωτιά» στη Μονακό – Ο Ομπράντοβιτς την… είπε στον Τζέιμς

«Φωτιά» στη Μονακό – Ο Ομπράντοβιτς την… είπε στον Τζέιμς

Τα απόνερα της ήττας της Μονακό από τον Ολυμπιακό είναι φανερά, καθώς ο Ομπράντοβιτς απάντησε στις δηλώσεις Τζέιμς δείχνοντας πως υπάρχει πολύ ένταση στο στρατόπεδο των Μονεγάσκων.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Μονακό στο καλό πρώτο ημίχρονο της κόντρα στον Ολυμπιακό. Στην επανάληψη όμως και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν αγωνίστηκε αρκετά, με τον Ομπράντοβιτς να τον αποσύρει για ένα διάστημα καθώς είχε θολώσει από την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός όμως είχε άλλη άποψη για την διαχείριση του χρόνου του από τον Σέρβο γκαρντ και την εξέφρασε ανοικτά: «Πώς βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ενός μεγάλου αγώνα; Θα ήθελα να περάσουν τα πρώτα plays στο δεύτερο ημίχρονο από εμένα, δεδομένου ότι είμαι βετεράνος και αστέρι στην ομάδα. Νιώθω πιο κατασταλαγμένος και ικανός να βάλω την ομάδα στον ρυθμό όταν ξεκινάμε τα παιχνίδια και τα ημίχρονα με την επίθεση να κολλάει. Δεν το κάναμε αυτό στο τρίτο δεκάλεπτο».

Διαβάστε επίσης: Φαλ: «Πάνω απ’ όλα η ομάδα και όχι το τι θα κάνω εγώ κόντρα στον Ταβάρες »

Από την άλλη ο Ομπράντοβιτς… σήκωσε το γάντι και δεν άφησε αναπάντητο τον ισχυρισμό του παίκτη του, απαντώντας είναι η αλήθεια με δεικτικό τρόπο, εκφράζοντας και αυτός δημόσια τις σκέψεις του και την  αντίθεσή του στα λεγόμενα του Τζέιμς, μην κρύβοντας την ένταση που υπάρχει: «Του αρέσει να το κάνει αυτό. Αλλά, αναρωτιέμαι αν παρακολουθήσαμε το ίδιο παιχνίδι».

Όλα αυτά μάλιστα ενώ υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι στο Κάουνας. Ο μικρός τελικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ένα ματς που αν και έχει μηδενικό αντίκρισμα και γόητρο για τους παίκτες των δύο ομάδων, ίσως αποτελέσει ενδεικτικό της κατάστασης στους ηττημένους των ημιτελικών και αν αυτοί μπορούν να βρουν τα κίνητρα για μια καλή εμφάνιση και κλείσιμο στη σεζόν της Euroleague, διασκεδάζοντας έστω τις εντυπώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ